Нека вярата, че България ще пребъде, ни дава сили смело

...
 Нека вярата, че България ще пребъде, ни дава сили смело
Коментари Харесай

Радев: Висока е цената на всяка победа

 

„ Нека вярата, че България ще пребъде, ни дава сили самоуверено да чертаем бъдещето на нашия народ и на Пиринска Македония “, съобщи в Благоевград президентът Румен Радев. Той взе участие в честванията на 108 години от второто освобождението на Горна Джумая / Благоевград/.

" Показателни са думите на редица задгранични военни наблюдаващи, на съвременниците на тогавашните събития, че са виждали доста самоотвержени армии на бойното поле, само че не и еднакъв на българския национализъм ", посочи в словото си президента. „ Победите, битката за самостоятелна и обединена България имат висока цена, на бойните полета оставят живота си хиляди доброволци и мобилизирани от цялото българско землище “, сподели още Румен Радев и прикани в днешния ден да склоним глава в символ на респект и признателност за тяхната безпределна обич и всеотдайност за България.

Спектакъл на отбор " Пирин " зарадва поданици и посетители на града, група " Сигнал " също изпя свои хитов, а светлинно шоу ще закрие празничния ден.

Радев одобри тържествения строй на бойците от отделение 26 400 и по-късно поздрави присъстващите, като им пожела повече триумфи в желанието да създадат Благоевград още по-хубав град. В тържествата взе участие кметът на община Благоевград Румен Томов, както и Неврокопския митрополит Серафим.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР